Vis mobilversion

Sitet er under rekonstruktion. Mangler du hjælp, står vores personale klar til at hjælpe dig på 9632 6000

El-service - Automation - Entreprise - Trafikstyring - Airport - Alarmanlæg - Solceller - El-tavler


Strøm Hansen er en landsdækkende automations- 
og installationsleverandør, der omsætter ekspertise, erfaring og entusiasme til konkrete, højteknologisk avancerede el- og systemløsninger.

Fra idé til færdigt, implementeret anlæg.

 

  

Se nyeste referencer her: http://www.stroemhansen.dk/referencer.aspx

Tilmeld nyhedsbrev
Hent seneste udgave her

Statusopdateringer:

19-08-2018
JOBS: Strøm Hansen søger flere nye medarbejdere. Blandt andre 2 nye projektledere; 1 til automation i Nørresundby og 1 til Airport i Vejle. Derudover leder vi efter 1 ny kontorasistent til Vejle, ligesom vi har akut behov for flere nye elektrikere til drift og vedligehold af hhv. pumpestationer i Nord, Midt- og Syddanmark - samt til signalanlæg i Midt- og Syddanmark. Derudover har vi brug for en ny servicemontør til Aarhus; en ny servicemontør og flere nye servicemontører til infrastrukturopgaver til Vejle/Syddanmark.
Tjek aktuelle jobs

26-06-2018
"Automatisk Brandalarm - ABA i udvikling": I den første af 3 artikler om, hvordan Strøm Hansen opbygger en arkitektur for et ABA-anlæg, fortæller vi om et omfattende anlæg hos det helt nye Wakeup hotel i Aarhus. Læs også om vores indsats på det særdeles spektakulære byggeri for den verdensomspændende aktuatorvirksomhed, LINAK. Download og læs mere i Strøm NYT april fra linket ovenfor. 

18-06-2018
Hos Strøm Hansen er automation og industriel IT et område i stærk udvikling; og et område, hvor vi omsætter en yderst sjælden kombination af vores IT-, el- og automationsfaglige erfaring og ekspertise til unikke løsninger for vores kunder. Læs mere her: Artikel

31-05-2018
Når fly lander i lufthavne i bl.a. Gardermoen (Norge), Paamiut (Grønland) og Aalborg, har Strøm Hansen sikret landingslysene. Læs mere her: http://vafo.dk/erhverv/Lokalt-el-firma-faar-flyene-paa-vingerne/artikel/465934er: