Vis mobilversion

Sitet er under rekonstruktion. Mangler du hjælp, står vores personale klar til at hjælpe dig på 9632 6000

El-service - Automation - Entreprise - Trafikstyring - Airport - Alarmanlæg - Solceller - El-tavler


Strøm Hansen er en landsdækkende automations- 
og installationsleverandør, der omsætter ekspertise, erfaring og entusiasme til konkrete, højteknologisk avancerede el- og systemløsninger.

Fra idé til færdigt, implementeret anlæg.

 

  

Se nyeste referencer her: http://www.stroemhansen.dk/referencer.aspx

Tilmeld nyhedsbrev
Hent seneste udgave her

Statusopdateringer:

09-03-2018
TopJOB: Fogh Nissen Management søger for Strøm Hansen: Økonomichef. Se under Aktuelle jobs

15-03-2018
JOBS: Strøm Hansen har akut behov for en ny servicekoordinator til Aarhus; en ny servicemontør og flere nye servicemontører til infrastrukturopgaver til Vejle/Syddanmark.
Vi leder også efter en ny projektleder til infrastrukturopgaver; en ny servicemontør til infrastrukturopgaver og servicemontører generelt - alle til Glostrup afdeling.

Tjek aktuelle jobs

28-02-2018
Hos Strøm Hansen er automation og industriel IT et område i stærk udvikling; og et område, hvor vi omsætter en yderst sjælden kombination af vores IT-, el- og automationsfaglige erfaring og ekspertise til unikke løsninger for vores kunder. Læs mere her: Artikel

19-02-2018
"Produkter i udvikling": I den tredje af 3 artikler om, hvordan Strøm Hansens medarbejdere udvikler vores virksomheds produkter, fortæller vi om udviklingen af et multisystemkompatibelt vedligeholdelsesprogram til Hillerød Centralrenseanlæg Syd. Læs også om vores indsats som rådgiver, facilitator og installatør samme sted. Download og læs mere i Strøm NYT december fra linket ovenfor. 

08-02-2018
Når fly lander i lufthavne i bl.a. Gardermoen (Norge), Paamiut (Grønland) og Aalborg, har Strøm Hansen sikret landingslysene. Læs mere her: http://vafo.dk/erhverv/Lokalt-el-firma-faar-flyene-paa-vingerne/artikel/465934er: