Vis mobilversion

STRØM HANSEN søger KONTORASSISTENT til Vejle

Har du lyst til at bruge dine alsidige kompetencer og dit engagerede væsen i et job, hvor der er højt til loftet og tillid til dine evner? Hvor du får en høj grad af frihed til at planlægge dine praktiske opgaver og din hverdag? Hvor du agerer sammen med mange mennesker; både kolleger og kunder? Så er jobbet som kontorassistent hos os helt sikkert noget for dig

Din profil:
Du er en stærk person, der er ”landet i livet”. Selvom du får mest medvind i jobbet hos os, står du også solidt på begge dine fødder i modvind. Du kan håndtere opgaver af vekslende karakter uden at miste overblik og motivation, og du ser en ære i hhv. at udføre alle dine alsidige opgaver med grundighed og høj kvalitet, ligesom du har en stærk ansvarsfølelse og en god kollega- og kundeforståelse. Du er både selvstændig og fællesskabsorienteret - og med masser af humor.
Af uddannelse er du sandsynligvis kontoruddannet, har gerne branchekendskab og har stærke administrative og IT-mæssige kompetencer.

Arbejdsmiljø og hverdag:
Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor nye opgaver opstår og gribes hurtigt. Et sted, hvor vi bruger – og ved vi har brug for - hinandens viden i opgaveløsningen. Fra din lokation i Vejle, kommer du til at indgå i en administrationsafdeling, der er fordelt på 4 lokationer rundt om i landet, og du refererer til vores økonomidirektør.

Du:
• er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken samt NAV og ExpandIT
• håndterer tilbudsskrivning, fakturering og forefaldende kontorarbejde med lethed
• har erfaring med lønkørsel, meget gerne Lessor
• er frisk og initiativrig
• har mindst 3 års erfaring indenfor kontor
• kan tiltræde snarest
• trives i en uformel og afvekslende hverdag

Vi tilbyder:
- et udfordrende og alsidigt job i en solid og udviklingsmålrettet virksomhed
- frihed, selvstændighed og ansvar
- mulighed for efteruddannelse og faglig opbakning i opgaveløsningen
- mulighed for at præge Strøm Hansens fortsatte vækst
- gode kolleger i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø

Ansøgningsfrist: 20. juli 2018 klokken 12.00
Ansøgning samt CV og relevante bilag sendes på e-mail til: økonomidirektør Peter Bach-Fisker på pbf@stroemhansen.dk  mærket ”Kontorassistent Vejle”

Har du spørgsmål? Kontakt: Økonomidirektør Peter Bach-Fisker på pbf@stroemhansen.dk eller
mobil 23 89 57 71.