Vis mobilversion

Servicekoordinator med interesse for kundepleje
- Strøm Hansen i Vejle

Har du lyst til at tage ansvar for at koordinere vores mandskab, så de rigtige folk kommer ud til de rigtige opgaver? Og brænder du for at bruge dit lokalkendskab og din tekniske baggrund til at præge både salg og arbejdsprocesser i vores serviceafdeling i Vejle, så er jobbet som servicekoordinator hos Strøm Hansen sikkert noget for dig.  

Arbejdsmiljøet:
Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor nye opgaver opstår og gribes hurtigt. Et sted, hvor vi bruger – og ved vi har brug for - hinandens viden i opgaveløsningen. Du har din base i Vejle, men kan få opgaver og kunder i et større område.

Dit job hos Strøm Hansen:
I jobbet som servicekoordinator er din vigtigste opgave at hjælpe vores kunder (fordelt på alle brancher) med deres daglige, akutte serviceopgaver samt planlægge og gennemføre årlige eftersyn; drift og vedligehold samt både planlagt og løbende kvalitetssikring. I denne forbindelse handler din indsats bl.a. om at tage ansvar for det gode samarbejde med kunderne - og at samle de rigtige hold af montører til de pågældende opgaver; sidstnævnte med respekt for og i samarbejde med de respektive afdelinger, som er med til at planlægge dagens opgaver. På den måde sikrer du glade medarbejdere og tilfredse kunder.

Ud over at bibeholde vores tilfredse, stabile kunder, blandt andet gennem verdens bedste serviceniveau, skal du også foretage opsøgende og opgaveskabende salgsarbejde. At udvikle serviceafdelingen og opnå afdelingens budget er nemlig (også) en hjørnesten i jobbet. Endelig deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til en bred vifte af kunder. Strøm Hansen har en meget dygtig beregner ansat, og du kan forvente guidning og hjælp herfra på store budgetter. 
 Alt i alt skal du være god til at tale med - og have respekt for - alle slags mennesker. Du skal kunne se deres unikke behov og ønsker; nogle gange før de selv ved det. Du skal kunne planlægge - og overholde denne planlægning - med hård hånd (overfor dig selv), og du skal være dygtig til at sælge på en rådgivende måde.

Du får:
Til gengæld får du en meget høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. Du kan gøre præcis, som du vil – indenfor de rammer, der er Strøm Hansen. Du kan se frem til et udfordrende job i en vital og udviklingsmålrettet virksomhed; mulighed for at indgå i et integreret samarbejde med vores 7 andre fagområder; mulighed for efteruddannelse og faglig opbakning i opgaveløsningen; mulighed for at præge Strøm Hansens fortsatte vækst – og gode kolleger i en uformel, behagelig og udviklende hverdag.

Du har/er/kan:
El-installatør eller lign.;  etableret i lokalområdet; gerne erfaring fra lignende job eller selvstændig virksomhed; en stærk og tillidvækkende personlighed; navigere smidigt mellem mange arbejdsopgaver; orden i tingene; et netværk i og omkring Vejle/Aarhus; interesse for kundepleje; interesse for (brand)sikringsanlæg.

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til afdelingsleder Jakob Damgaard Jensen på jdj@stroemhansen.dk
– mærket ”Servicekoordinator Vejle”.

Yderligere oplysninger hos: Afdelingsleder Jakob Damgaard Jensen på 2125 2034 eller jdj@stroemhansen.dk