Vis mobilversion

Dygtig servicemontør til Strøm Hansen i København

Strøm Hansen søger en dygtig elektriker/servicemontør, som har lyst til at præge både arbejdsprocesser og salg i vores serviceafdeling i København

Søger du et selvstændigt og udfordrende job i en vital virksomhed, hvor frihed under ansvar vægtes højt? Er samarbejde mellem forskellige fagområder, mulighed for efteruddannelse og opbakning i opgaveløsningen vigtigt for dig? Så er jobbet som servicemontør hos Strøm Hansen helt sikkert noget for dig.

Arbejdsmiljøet:
Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor nye opgaver opstår og gribes hurtigt; oftest i dialogen mellem medarbejdere internt – og mellem medarbejdere og kunder. Et sted, hvor vi bruger hinandens viden i opgaveløsningen. Et sted, hvor du møder gode kolleger i et uformelt, behageligt og udviklende arbejdsmiljø.

Din hverdag hos Strøm Hansen:
En stor del af din hverdag hos Strøm Hansen vil være håndtering af serviceopgaver; primært indenfor infrastruktur-/trafiksektoren, hos større detailkunder samt på teknikentrepriser. Du kommer både til at indgå i teambaserede projekter og til at løse opgaver selvstændigt – og du kommer til at servicere forskellige kundetyper; eksempelvis kontorer, detailkæder, industrikunder, infrastrukturkunder samt offentlige instanser.

Du har/er/kan:
• allround elektriker m. flair for installation, teknik og softwarebaserede løsninger 
• erfaring med spjældarbejde, almen elinstallation samt nybyg og teknikopgaver
• eventuel erfaring med infrastrukturinstallation
• stærk og stabil og har kundeforståelse
• håndtere en uforudsigelig hverdag uden at miste overblikket
• se en ære i at levere håndværksmæssig kvalitet og grundighed
• både selvstændig og fællesskabsorienteret - og har sans for humor
• Har kørekort til bil (kat.B, gerne fl.)

Hvorfor har vi brug for dig?
Strøm Hansen er inde i en spændende udvikling, der kræver nye folk.

Ansøgning samt CV og relevante bilag sendes på e-mail til afdelingschef Jens Havmand på: jh@stroemhansen.dk – mærket ”Servicemontør København”.

Har du spørgsmål?
Kontakt: Afdelingschef Jens Havmand på jh@stroemhansen.dk eller 2630 7980