Vis mobilversion

Dygtig servicemontør til Strøm Hansen i Vejle

Strøm Hansen søger en dygtig elektriker, som har lyst til at præge både arbejdsprocesser og salg i vores serviceafdeling i Vejle.

Søger du et selvstændigt og udfordrende job i en vital virksomhed, hvor frihed under ansvar vægtes højt? Er samarbejde mellem forskellige fagområder, mulighed for efteruddannelse og opbakning i opgaveløsningen vigtigt for dig? Så er jobbet som servicemontør hos Strøm Hansen sikkert noget for dig.

Arbejdsmiljøet:
Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor nye opgaver opstår og gribes hurtigt – oftest i dialogen mellem medarbejdere internt – og mellem medarbejdere og kunder. Et sted, hvor du møder gode kolleger i et uformelt, behageligt og udviklende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor nye opgaver opstår og gribes hurtigt.

Din hverdag hos Strøm Hansen:
En stor del af din hverdag hos Strøm Hansen vil være håndtering af spjældopgaver; både indenfor service samt nybyg/renoveringsopgaver. Du kommer til både at indgå i teambaserede projekter såvel som at løse opgaver selvstændigt – og du kommer til at servicere forskellige kundetyper; f.eks. i forbindelse med erhverv, kontorer, detailkæder, industrikunder, infrastruktur, offentlige instanser samt byggepladser (nybyg/renoveringsopgaver).

Du har/er/kan:
• allround elektriker m. flair for installation, nytænkning og kreative løsninger
• erfaring med spjældarbejde, almen elinstallation samt nybyg og renoveringsopgaver
• erfaring i det lokale område
• eventuel erfaring med sikring (ABA, AIA)
• stærk og stabil og har kundeforståelse
• håndtere en uforudsigelig hverdag uden at miste overblikket
• se en ære i at levere håndværksmæssig kvalitet og grundighed
• både selvstændig og fællesskabsorienteret - og har sans for humor
• har kørekort til bil

Hvorfor har vi brug for dig?
Strøm Hansen er inde i en spændende udvikling, der kræver nye folk.

Ansøgningsfrist: 29. maj klokken 12.00

Ansøgning samt CV og relevante bilag sendes på e-mail til: Afdelingsleder Jakob Damgaard Jensen på: jdj@stroemhansen.dk – mærket ”Servicemontør Vejle”.
Har du spørgsmål? Kontakt afdelingsleder Jakob Damgaard Jensen på jdj@stroemhansen.dk eller 21 25 20 34. Se også www.stroemhansen.dk