Vis mobilversion

Softwareudvikler til Automation & Industriel IT i Nørresundby

Strøm Hansen vinder i fortsat højere grad industrielle, tværfagligt baserede totalopgaver. Vi har derfor brug for en ny softwareudvikler, der kan tænke i helheder, samarbejde på tværs, og gerne vil arbejde med programmering af procesanlæg; typisk Rockwell og Siemens PLC og SCADA indenfor bl.a. mejeri branchen og/eller renseanlægsbranchen.

Jobprofil:
Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillinger. Du må gerne være idérig og opfindsom – og kunne lide at fordybe dig i kreative og innovative automationsløsninger. Du skal være god til at kommunikere dine ”opfindelser” ud til både kolleger og kunder og du skal fra starten være en stærk sparringspartner for både andre softwareudviklere og projektledere. Af uddannelse er du ingeniør, maskinmester, stærkstrømsteknikker eller installatør.

Dit job og din Rockwell-certificering:
Via din tekniske kunnen og din sans for kreativ innovation, skal du hele tiden være med til at markere og styrke Strøm Hansens position i Danmark, så vi når vores strategiske mål. Som en naturlig del af dette medvirker du i udviklende og nyskabende opgaver indenfor automationsområdet for store, spændende kunder; primært i Danmark men også i hele Norden.  Strøm Hansen er system-integrator for Rockwell Automation, og vi vil i den forbindelse udarbejde en personlig uddannelsesplan til dig - med det mål at blive certificeret indenfor Rockwell Automation.

Dine hovedopgaver vil være:
Alsidige og afvekslende - og vil spænde fra specifikation og udvikling til programmering og test af PLC/SCADA-baserede automationsløsninger. Afhængig af dine kvalifikationer og interesser ser vi følgende som nogle af dine hovedopgaver og -arbejdsområder:
• Udvikling af PLC-baserede automationsløsninger, Rockwell CLX og ældre systemer til bl.a. procesanlæg i levnedsmiddel- og spildevandsbranchen; Siemens S7-300 og 400
• Udvikling af SCADA-baserede automationsløsninger, primært Rockwell FTview;
• Databaser MSSQL
• Arkitektur og design af systemløsninger i samarbejde med projektteamet

Vi tilbyder:
• En selvstændig stilling med gode udviklingsmuligheder
• Faglig og menneskelig opbakning i dine opgaver
• Ansvar for udviklingsområder
• Løn, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer
• Uddannelsesplan og certificering
• Gode, uhøjtidelige og pålidelige kolleger, som vil tage godt imod dig i et professionelt, men humoristisk og afslappet, arbejdsmiljø

Har du spørgsmål? Kontakt afdelingsleder Thomas Jepsen Lundh, tj@stroemhansen.dk / telefon 9632 6078 

Ansøgningsfrist: Snarest
Ansøgning samt CV sendes på e-mail til: tj@stroemhansen.dk