Vis mobilversion

Til Strøm Hansens økonomi- og administrationsteam søges der en dygtig controller 

Indflydelse - Gode udviklingsmuligheder - Talknuser

Besidder du en stærk analytisk sans, og vil du være en del af en landsdækkende og ambitiøs virksomhed, hvor kulturen er kendetegnet ved åben og ærlig kommunikation, godt samarbejde og gode kollegaer? Som controller hos Strøm Hansen får du en alsidig stilling, hvor du bliver ansvarlig for at supportere og servicere driften i organisationen. Der er i stillingen et stort potentiale for faglig såvel som personlig udvikling, og du får mulighed for udfordre og have indflydelse på udvikling og optimering af processer og systemer. 

Du får en vigtig rolle, hvor du som økonomi- og administrationschefens højre hånd blandt andet får ansvar for aflæggelse af månedsrapporteringen, hvor det bliver din opgave at sikre at alle deadlines overholdes. Samtidig bliver du ansvarlig for gennemgang af igangværende arbejde, herunder udarbejdelse af analyser af nøgletal. Du vil arbejde med en række spændende opgaver, hvor du blandt andet skal bidrage til og tage ansvar for procesoptimering og effektivisering af arbejdsgange. Du vil derudover også blive regnskabsansvarlig for organisationens norske selskab.

For at få succes i rollen er det et krav, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for revision og derved har en god regnskabsforståelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling som controller og gerne fra entreprenør- og/eller håndværkerbranchen. Desuden har du solide IT-kompetencer, hvor du har erfaring med NAV og Microsoft Excel. 

Du er bosat i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens afdeling i Nørresundby. 

Du er udadvendt, og du trives i en rolle med en bred kontaktflade. Rollen som controller kræver, at du har en åben kommunikationsform, gennemslagskraft og naturlig pondus, hvilket gør dig i stand til at træde i karakter, når det er nødvendigt. Din arbejdsform bærer præg af, at du er struktureret, grundig og detaljeorienteret, som i kombination med din solide talforståelse og stærke analytiske sans, gør dig i stand til at forstå og kigge bagom tallene. 

Er du den nye controller til Strøm Hansen i Nørresundby, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV gennem dette link: https://app.elvium.com/da/positions/23334/job_posting. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Direktør Sensu A/S John Chalmers Tveit på tlf.: +45 20 77 43 33. 

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.