Vis mobilversion

Projektleder til automation

- store industrikunder, stort ansvar, job med drive og udvikling

Med reference til afdelingslederen bliver du ansvarlig for en række interessante projekter og nogle af virksomhedens mest spændende kunder. Dit ansvar rækker lige fra den indledende salgsdialog til den afsluttende overdragelse af opgaven/løsningen. Du får brede beføjelser, og du bliver en del af en kultur præget af ekspertise, erfaring og entusiasme.

Konkret vil dit ansvar bl.a. omfatte:

•    Projektledelse af automationsprojekter i ind- og udland
•    Deltagelse i nysalg af automationsløsninger og opsøgning af nye kunder
•    Vedligeholdelse og udbygning handelsrelationerne med kunderne
•    Ressource- og tidsplanlægning af projekter i samarbejde med afdelingsleder og de øvrige projektledere

Du får:
Mulighed for at folde dine talenter ud for alvor. Strøm Hansen har så mange opgaver, afdelinger og indsatsområder, at du kan følge præcist den karrierevej, der passer dig. For Strøm Hansen er nemlig et sted, hvor dørene åbnes - hvis du virkelig gerne vil. 

Arbejdsmiljøet:
Du kommer til at indgå i en velfungerende afdeling, der er lokaliseret i Strøm Hansens hovedkvarter i Nørresundby. Du bliver taget godt imod, og du bliver grundigt introduceret til både kunder, arbejdsværktøjer og -metoder.  

Din personlighed:
Du kan tage ansvar for dit job og din rolle som Strøm Hansen-person. Du er dygtig, handlekraftig og fuld af energi og entusiasme. Du må også gerne have humoristisk sans, for så vil du matche dine (måske) fremtidige kolleger.   

Din baggrund:
Du har en relevant uddannelse inden for det el-faglige område som f.eks. elinstallatør, stærkstrømstekniker, maskinmester eller ingeniør, og du har solid erfaring fra automationsbranchen. 

Ansøgning:
Send en ansøgning til Thomas Jepsen Lundh på mail tj@stroemhansen.dk 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål: Kontakt Thomas Jepsen Lundh på:  9632 6078 eller på: tj@stroemhansen.dk