Vis mobilversion

Projektleder til automationsprojekter

Afdelingen ”Automation & Industriel IT” hos Strøm Hansen har udviklet sig kraftigt gennem de senere år. Derfor søger vi nu en projektleder.

Jobbet:
Projektledelse bliver centrum i dit job. Ud fra en overordnet dialog med afdelingslederen, får du ansvaret for at gennemføre automationsprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet hos interessante kunder. Det kan f.eks. være indenfor fødevare-levnedsmiddel-, maskin- eller renseanlæg-, eller energisektoren.
Du er initiativtager og er anfører på alle dine projekter; fra den indledende dialog med kunden til overdragelse og videre opfølgning. Ud over projektledelse bliver udvikling af kunderelationer til både nye og eksisterende kunder en væsentlig del af dit job. Endelig er planlægning af tid og ressourcer, udarbejdelse af dokumentationsmateriale, kalkulationer samt indkøb afgørende for jobbets succesfulde gennemførelse. Til gengæld får du hele Strøm Hansen som sparringspartner i de tiltag, du tager overfor - og sammen med - vores mange kunder og eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Dine kvalifikationer:
Du har sandsynligvis en håndværksmæssig baggrund kombineret med en uddannelse som maskinmester, ingeniør, elinstallatør eller lignende. Du er måske i begyndelsen af din karriere med blot et par års erfaring indenfor automationsprojekter. Du har en god teknisk forståelse samt gode IT-kompetencer. Du har erfaring med PLC-systemer, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Rockwell og Siemens. Du har gode sprogkundskaber og behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale.

Din person:
Du motiveres af at skabe resultater og brænder for at skabe nye projekter. I den forbindelse benytter du din faglige ekspertise og dine gode relationer med kunderne til at sælge nye løsninger hos dem. Som person er du selvstændig, entusiastisk, udadvendt og imødekommende. Du er arbejdsom og handlekraftig. Systematisk, præcis og struktureret. Du kan tænke i helheder, har et godt overblik og kan håndtere pressede situationer. Du har også en ydmyghed overfor dit job, og sætter en ære i at levere et ordentligt udført stykke arbejde – indenfor deadline.

Du får hele Danmark som arbejdsplads, men din base er på domicilet i Nørresundby. Vi forventer, at du ikke har mere end ca. 1 times kørsel dertil.   
Strøm Hansens grundlæggende kultur og værdier er bygget på ekspertise, erfaring og ikke mindst entusiasme. Ud fra disse tilbyder vi dig en spændende og selvstændig stilling med stærke udviklingsmuligheder.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes afdelingsleder Thomas Jepsen Lundh, tj@stroemhansen.dk / telefon 9632 6078

Ansøgningsfrist: Snarest, vi behandler ansøgninger løbende 

Ansøgning samt CV sendes på e-mail til job@stroemhansen.dk med overskriften: ”Projektleder Automation”.