Vis mobilversion

Salgs- og serviceleder til Strøm Hansen i Vejle

Strøm Hansens el-serviceafdeling i Vejle søger en engageret serviceleder, der har lyst til et job, hvor man skal bruge sine evner indenfor både salg (ca. 60% af tiden) og serviceledelse (ca. 40% af tiden). 

Din profil:
Du er en ”ildsjæl”, som brænder for at sælge, og du har erfaring indenfor el- og gerne brandtekniske installationer. Derudover er du handlekraftig, udadvendt og struktureret med talent for at samarbejde med mange forskellige aktører. Du har næse for godt købmandskab og formår at skrue et tilbud rigtigt sammen. Og så har du et godt humør og fungerer godt i et dynamisk team.

Dit job hos Strøm Hansen …
… kommer til at bestå i at kalkulere projekter; udøve projektledelse; koordinere mandskab og foretage opsøgende og ideskabende kundekontakt; sælge servicekontrakter indenfor brandtekniske installationer; el-service, industri, mekanik - og alt derimellem. Du skal selv tage initiativ og kunne løfte dine salgsopgaver. På den måde kommer du til at bidrage i udviklingen af Vejles serviceafdeling.
Du får en høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde.

Vi tilbyder …
… et udfordrende job i en virksomhed i udvikling. En løn, der modsvarer dine kvalifikationer, selvstændighed og ansvar. Du får faglig opbakning i opgaveløsningen; mulighed for efteruddannelse og karriereudvikling - og for at præge afdelingens fortsatte vækst. Og så bliver du en del af et team med godt sammenhold, kant og humor.

Din uddannelse og erfaring:
Du er sandsynligvis projektleder eller el-installatør. Du har erfaring; gerne fra området; evt. fra lignende job eller selvstændig virksomhed. Du håndterer Kalkia og kan håndtere IT på almindeligt brugerniveau. Din erfaring og interesse ligger indenfor mindre projekter op til 0,5 mill.

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til job@stroemhansen.dk – mærket ”Salgs- og serviceleder Vejle”.
Ansøgningsfrist: Snarest muligt, men vi holder samtaler løbende, og vi regner med, at du starter mellem 1. december og 1. februar.
Yderligere oplysninger: Afdelingsleder Gert Schmidt Rønsholt på gsr@stroemhansen.dk eller 4213 4983