Vis mobilversion

Salgs- og serviceleder til Strøm Hansen i Vejle

Strøm Hansens el-serviceafdeling i Vejle søger en søger en engageret serviceleder, der har lyst til et job, hvor du skal bruge dine evner indenfor både salg (ca. 60% af tiden) og serviceledelse (ca. 40%) af tiden.  

Din profil:
Du er en ”ildsjæl”, som brænder for at sælge, og du har erfaring indenfor El- og gerne brandtekniske installationer. Derudover er du handlekraftig, udadvendt og struktureret med talent for at samarbejde med mange forskellige aktører. Du har næse for godt købmandskab og formår at skrue et tilbud rigtigt sammen. Og så har du et godt humør og fungere godt i et dynamisk team.

Dit job hos Strøm Hansen…
kommer til at bestå i at kalkulere projekter, udøve projektledelse, koordinere mandskab og foretage opsøgende og ideskabende kundekontakt, sælge servicekontrakter indenfor brandtekniske installationer, El-service, industri, mekanik og alt derimellem. Du skal selv tage initiativ, og kunne løfte dine salgsopgaver. På den måde vil du bidrage til udvikling i Vejles Serviceafdeling.
 Du får til gengæld en høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde.

Vi tilbyder…
et udfordrende job i en virksomhed i udvikling. En løn, der modsvarer dine kvalifikationer, selvstændighed og ansvar. Med mulighed for efteruddannelse og faglig opbakning i opgaveløsningen, karriereudvikling og for at præge afdelingens fortsatte vækst. Og så bliver du en del af et team med godt sammenhold, kant og humor.

Din uddannelse og erfaring:
Du er sandsynligvis projektleder eller el-installatør. Du har erfaring; gerne fra området; evt. fra lignende job eller selvstændig virksomhed. Du håndterer Kalkia og kan håndtere IT på almindeligt brugerniveau. Din erfaring og interesse ligger indenfor mindre projekter op til 0,5 mil.

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til job@stroemhansen.dk  – mærket ”Salgs- og serviceleder Vejle”.

Ansøgningsfrist: 8. juni 2021, men vi holder samtaler løbende.

Yderligere oplysninger: Afdelingsleder Gert Schmidt Rønsholt på gsr@stroemhansen.dk eller 4213 4983 

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, der producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder. Vi beskæftiger pt. ca. 220 ansatte, og vores primære forretningsområder er El-service, Automation & Industriel It, Entreprise, Trafikstyring, Airport, Alarmanlæg, Netværk & IT samt El-tavler.