Vis mobilversion

Dygtig serviceleder til Strøm Hansen i Aarhus

Strøm Hansen søger en dygtig og engageret serviceleder, som har lyst til at bruge sit lokalkendskab og sin tekniske baggrund til at præge både salg og arbejdsprocesser i vores serviceafdeling i Aarhus.

Profil:
Du er en ihærdig og struktureret person med talent for at samarbejde med, og agere blandt, mange forskellige aktører; både internt i organisationen og overfor vores kunder. Du kan håndtere opgaver af vekslende karakter uden at miste overblik og motivation, og du ser en ære i hhv. at udføre og aflevere opgaver med grundighed, ordentlighed og høj kvalitet. Du har en stærk ansvarsfølelse og en god kollega- og kundeforståelse. Du har næse for godt købmandskab og brænder for at skrue et tilbud rigtigt sammen; inklusive den mest givtige kalkulation. Du er både selvstændig og fællesskabsorienteret - og gerne med masser af humor.

Dit job hos Strøm Hansen:
Jobbet som serviceleder oprettes for at udvide Strøm Hansens afdeling i Aarhus. Derfor består en kerneopgave i, sammen med holdet, at udvikle serviceafdelingen generelt, ligesom arbejdet for at opnå afdelingens budget er i fokus. Derudover kommer du til at kalkulere projekter, udøve projektledelse, koordinere mandskab og foretage opsøgende og ideskabende kundekontakt. Du får til gengæld en høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde.

Vi tilbyder:
Et udfordrende job i en vital og udviklingsmålrettet virksomhed; en løn, der modsvarer dine kvalifikationer; selvstændighed og ansvar; mulighed for at indgå i et integreret samarbejde med vores 7 andre fagområder; mulighed for efteruddannelse og faglig opbakning i opgaveløsningen; mulighed for at præge Strøm Hansens fortsatte vækst – og gode kolleger i en uformel, behagelig og udviklende hverdag.

Du:
• er el-installatør m. flair for salg og nytænkning
• er etableret i lokalområdet; evt. fra lignende job eller selvstændig virksomhed
• har en stærk og handlekraftig personlighed
• kan navigere smidigt mellem mange arbejdsopgaver
• brænder for kalkulation og tilbudsgivning
• har evt. erfaring med Kalkia kalkulationsprogram
• er struktureret og god til at agere blandt projekters mange aktører
• er tillidvækkende
• er i besiddelse af et købmandstalent

Hvorfor har vi brug for dig? Strøm Hansen er inde i en spændende udvikling, der kræver flere folk, og Aarhus er i en proces, hvor afdelingen udvides.

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til job@stroemhansen.dk – mærket ”Serviceleder Aarhus”.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt, men vi holder samtaler løbende.

Yderligere oplysninger hos: Afdelingsleder Daniel Kristian Bylling-Westergaard på 2024 9626 eller dbw@stroemhansen.dk