Vis mobilversion

Strøm Hansen søger dygtig controller trainee til hovedkontoret i Nørresundby

Har du lyst til at bruge dine kompetencer i et job, hvor der er højt til loftet og tillid til dine evner? Hvor du får frihed til at realisere dine idéer, træffe beslutninger og vokse med opgaverne? Så er jobbet som controller trainee hos Strøm Hansen helt sikkert noget for dig.

 

Din profil:

Du er en stærk person med stor gennemslagskraft og du kan håndtere opgaver af vekslende karakter uden at miste overblik og motivation. Du ser en ære i hhv. at udføre og aflevere opgaver med grundighed og høj kvalitet, ligesom du naturligt bidrager til samarbejdet med kreativitet og nytænkning. Du har en stærk ansvarsfølelse og en god kollega- og kundeforståelse. Du trives med at organisere og arbejder struktureret med opgaverne, ligesom du er både selvstændig og fællesskabsorienteret - og med masser af humor.

Af uddannelse kan du være kontoruddannet med et par års erfaring, hvor du er den naturlige at komme til med spørgsmål omkring systemerne. Alternativt er du forholdvis nyuddannet på bachelor eller kandidatniveau og brænder for at komme ud i den ”virkelige” verden.

Uanset, har du stærke IT-mæssige kompetencer og er god til at smile i telefonen.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være at:

 • udvikle og vedligeholde virksomhedens flådestyring (ca 120 biler)
 • varetage faktureringopgaver samt identificere optimeringsmuligheder
 • opnå superbrugerniveau på ERP-platformen
 • deltage i periodeafslutning og årsregnskab
 • supportere bogholderi og controllerfunktion

 

 Du kan genkende dig selv i følgende punkter:

 • er erfaren bruger af IT-værktøjer, herunder MS Office og meget gerne NAV2015 eller nyere
 • har let ved at tilegne dig nye IT-mæssige færdigheder
 • er god til at kommunikere – både i skrift og tale
 • er systematisk i tilgangen til arbejdet og er i stand til at bevare overblikket over mange projekter og opgaver på samme tid
 • er vedholdende og følger opgaverne helt til dørs
 • kan arbejde selvstændigt

 

Strøm Hansen tilbyder:

Et virkeligt spændende job i en udviklingsmålrettet virksomhed, hvor nye opgaver opstår og gribes hurtigt. Et sted, hvor vi ved, vi har brug for hinanden – og hinandens viden - i opgaveløsningen, og hvor du møder gode kolleger i et uformelt, behageligt og udviklende arbejdsmiljø. Du vil hos os få mulighed for at vokse med opgaverne og vi har fokus på faglig og personlig udvikling. Du får løn efter kvalifikationer,  pensionsordning samt mulighed for efteruddannelse.

 

Stillingen er på 37 timer.

 

Ansøgningsfrist: 31/5-2022 – ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Ansøgning samt CV og relevante bilag sendes på e-mail til:  job@stroemhansen.dk

Ansøgningen mærkes ”Ansøgning -  Controller trainee Nørresundby”.

 

Spørgsmål til stillingen stilles til: CFO Peter Bach-Fisker 9632 6009 eller pbf@stroemhansen.dk
Se også www.stroemhansen.dk

 

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, der producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder. Vi har 4 afdelinger i hhv. Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup, beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vores primære forretningsområder er: El-service, Industriel Automation & IT, Entreprise, Trafikstyring, Airport og El-tavler.