Vis mobilversion

Sitet er under rekonstruktion. Mangler du hjælp, står vores personale klar til at hjælpe dig på 9632 6000

El-service - Automation - Entreprise - Trafikstyring - Airport - Alarmanlæg - Solceller - El-tavler


Strøm Hansen er en landsdækkende automations- 
og installationsleverandør, der omsætter ekspertise, erfaring og entusiasme til konkrete, højteknologisk avancerede el- og systemløsninger.

Fra idé til færdigt, implementeret anlæg.

 

  

Se nyeste referencer her: http://www.stroemhansen.dk/referencer.aspx

Tilmeld nyhedsbrev
Hent seneste udgave her

Statusopdateringer:

21-09-2018
JOBS: Strøm Hansen søger flere nye medarbejdere. Blandt andre en ny serviceleder til Vejle; 1 teknisk konstruktør til Nørresundby samt 2 nye projektledere; 1 til infrastrukturopgaver i Glostrup og 1 til automation i Nørresundby.
Derudover har vi akut behov for flere nye elektrikere til Glostrup - og til drift og vedligehold af hhv. pumpestationer i Nord, Midt- og Syddanmark - samt til signalanlæg
i Midt- og Syddanmark. Endelig mangler vi en ny servicemontør til Aarhus; en ny servicemontør og flere nye servicemontører til infrastrukturopgaver til Vejle/Syddanmark.
Tjek aktuelle jobs

14-09-2018
"Automatisk Brandalarm - ABA i udvikling": I den anden af 3 artikler om Strøm Hansens indsats i forbindelse med avanceret brandsikring, går vi gennem ild og vand og fortæller om et aspirationsanlæg i DGI Huset Vejles nye flotte svømmehal. Læs også om hvordan Strøm Hansen ”koger nye kartoflerne” på tre nye produktionslinjer hos en af Danmarks største kartoffelstivelsesfabrikker, AKV Langholt. Download og læs mere i Strøm NYT september fra linket ovenfor.

24-08-2018
Hos Strøm Hansen er automation og industriel IT et område i stærk udvikling; og et område, hvor vi omsætter en yderst sjælden kombination af vores IT-, el- og automationsfaglige erfaring og ekspertise til unikke løsninger for vores kunder. Læs mere her: Artikel

21-08-2018
Når fly lander i lufthavne i bl.a. Gardermoen (Norge), Paamiut (Grønland) og Aalborg, har Strøm Hansen sikret landingslysene. Læs mere her: http://vafo.dk/erhverv/Lokalt-el-firma-faar-flyene-paa-vingerne/artikel/465934er: