Vis mobilversion

   Sitet er under rekonstruktion. Mangler du hjælp, står vores personale klar til at hjælpe dig på 9632 6000

El-service - Automation - Entreprise - Trafikstyring - Airport - Alarmanlæg Netværk og IT - El-tavler


Strøm Hansen er en landsdækkende automations- 
og installationsleverandør, der omsætter ekspertise, erfaring og entusiasme til konkrete, højteknologisk avancerede el- og systemløsninger.

Fra idé til færdigt, implementeret anlæg.

 

  

Se nyeste referencer her: http://www.stroemhansen.dk/referencer.aspx

Tilmeld nyhedsbrev
Hent seneste udgave her

Statusopdateringer:

19-02-2019
JOBS: Strøm Hansen søger flere nye medarbejdere. Blandt andre 1 ny serviceleder til Aarhus; 1 ny softwareudvikler i Nørresundby og flere nye elektrikere og servicemontører i flere afdelinger over hele landet - aktuelt særligt i Glostrup.
Tjek aktuelle jobs

15-02-2019
Netværk og IT": Strøm Hansen har skabt IT infrastrukturløsninger siden starten af 80’erne. Da vi gennem flere år har oplevet en stigende efterspørgsel på ydelser indenfor området, har vi valgt at formalisere disse in-house-kompetencer som et nyt indsatsområde; "Netværk og IT". Læs mere her.

13-02-2019
"Automatisk Brandalarm - ABA i udvikling": I den tredje af 3 artikler om Strøm Hansens indsats i forbindelse med avanceret brandsikring, fortæller vi om brandsikringen af den fredede domkirke i Aalborg, Budolfi Kirke. Læs også om hvordan Strøm Hansen medvirker til at gavne miljøet i forbindelse med opførelsen af en ny kompressorstation for Energinet. Download og læs mere i Strøm NYT december fra linket ovenfor.

16-11-2018
Sensu søger for Strøm Hansen: Projektleder til automation. Se stillingen her: https://sensu.dk/jobs/ledige-stillinger/teknik/stroem-hansen-projektleder