Vis mobilversion

Sitet er under rekonstruktion. Mangler du hjælp, står vores personale klar til at hjælpe dig på 9632 6000

El-service - Automation - Entreprise - Trafikstyring - Airport - Alarmanlæg Netværk og IT - El-tavler


Strøm Hansen er en landsdækkende automations- 
og installationsleverandør, der omsætter ekspertise, erfaring og entusiasme til konkrete, højteknologisk avancerede el- og systemløsninger.

Fra idé til færdigt, implementeret anlæg.

 

  

12-03-2020
Covid-19 (Corona virus): Sådan sikrer Strøm Hansen bedst muligt sine kunder og medarbejdere mod smitte. Klik her og læs.

Se nyeste referencer her: http://www.stroemhansen.dk/referencer.aspx

Statusopdateringer:

04-09-2020
JOBS: Strøm Hansen søger flere nye medarbejdere: Bl.a. en projektleder (industri)til Glostrup; en teknisk konstruktør samt en controller til Nørresundby; en afdelingschef til Aarhus - samt elektrikere til "arbejde på vejen" over hele Sjælland; 1-2 nye servicemontører til service i Vejle; 1 ny projektleder til entreprise i Vejle samt 1-2 industrielektrikere til Glostrup.
 Tjek Aktuelle jobs

28-08-2020
TOPJOB: Er du en erfaren og erfaren leder md en elteknisk baggrund og et godt netværk indenfor branchen? Så søger vi en dygtig afdelingsleder til Strøm Hansens entrepriseafdeling i Nørresundby. Læs mere her

28-08-2020
Sidste år kårede britiske ”The Telegraph”
de 5 smukkeste bygninger, der åbnede i 2019, og Kistefos Museum rangerede på lige fod med bl.a. kulturcentret The Shed i New York. Strøm Hansen er stolt af at have været med til at bygge så fantastisk et værk. Læs mere her