Vis mobilversion

Sikkerhed og kvalitet

Sikkerhed og kvalitet er identisk med navnet Strøm Hansen. Siden vi slog dørene op i november 1930, har vi været kendt for seriøsitet og troværdighed. Fra år 2001 har vores SKS (SikkerhedsKvalitetsstyringsSystem) været én af de faktorer, der har underbygget dette renommé, fordi det indgår naturligt i vores stræben efter at levere god og sikker håndværksmæssig kvalitet, og fordi det er med til at mindske risikoen for fejl hos kunderne.

Derudover er Strøm Hansens SKS integreret med hele vores ledelsessystem. Det er nemlig vores holdning, at kvalitet, sikkerhed og miljøhensyn er (indbyrdes) forbundne med et stærkt og systematiseret - men fleksibelt - ledelsessystem. Derfor er SKS, samt en række relaterede faktorer, integrerede i Strøm Hansens interne ledelsessystem, som udgør ”skelettet” for samtlige vores procedurer – som i bund og grund udspringer af Strøm Hansens mission, vision og værdier.

Således er Strøm Hansens ledelsessystem, inklusive kvalitet, sikkerhed og miljøhensyn, fundamentet for at skabe sikkerhed og sammenhæng i opgaveløsningen, gennemskuelighed i arbejdsgange og procedurer i organisationen – og et stærkt grundlag for vores høje grad af professionalisme.