Vis mobilversion

Solceller

Solceller og solcelleelementer omdanner solens stråler direkte til ren elektricitet. Med et solcelleanlæg sparer du betydeligt på din el-regning og er med til at mindske drivhuseffekten, da solcelle-energi ikke udleder CO2 i atmosfæren. Solcelleanlæg øger ofte en bygnings værdi, kræver stort set intet vedligehold – og har typisk en levetid på 30 år.

Strøm Hansen leverer højeffektive solcelleanlæg-løsninger, og vores autoriserede fagfolk sikrer dig den rigtige kvalitet, service, garanti og kapacitet.
Vi hjælper dig med f.eks. med spørgsmål som prisen på dit el-forbrug med et solcelleanlæg og hvad tilbagebetalingstiden f.eks. er på anlægget. Derudover projekterer og installerer vi naturligvis solcelleanlæg til alle typer bygninger. Og du kan altid finde os: Foruden vores dygtige team af energirådgivere, der kører over hele landet, er du også altid velkommen på vores fire adresser rundt om i landet, hvor du kan få vejledning og rådgivning om både solcelleanlæg og energioptimering generelt.

Strøm Hansen har naturligvis KSO-installatørcertifikat. KSO-certificeringen er din sikring for, at de installerede anlæg lever op til visse kvalitetsmæssige krav. Se mere om KSO her: http://www.kso-ordning.dk/