Vis mobilversion

Software applikationer

Software applikationer hører til Strøm Hansens ”specialiteter”. Vores software ingeniører og teknikere er særligt specialiserede i at udvikle drivere, der ikke er ”hyldevarer”.  Når en driver således ikke findes i et SCADA-PLC-system, kan vi udvikle det. Det betyder, at vi koder det hele fra bunden f.eks. CC++, VB, VBA eller .net. Dette giver vores kunder mulighed for at integrere ældre og eksisterende systemer med nye. Derudover udfører vi mindre webapplikationer til mange formål, f.eks.:

SMS Gateway, WEBlog, Portstyring: Særlige produkter, der effektiviserer kundernes hverdag og arbejdsgang:

SMS Gateway: Nyt interaktivt sms-baseret overvågningssystem giver kunden besked i samme sekund, der opstår den mindste uregelmæssighed i produktionssystemerne

WEBlog: Nyt system fra Strøm Hansen gør elektronisk fejlregistrering mulig. Systemet, den såkaldte Weblog, letter virksomheder – indenfor blandt andet renseanlægs- og fjernvarmebranchen – for papirnusseri og tunge, dyre arbejdsgange.

Portstyring: Nyt interaktivt port- og alarmeringssystem letter adgangen til aflåste områder – og giver mulighed for mere direkte overvågning af kundens aflåste arealer.