SCADA-systemer til ethvert behov i produktionen

Bred erfaring med markedsledende SCADA-systemer

Maksimér produktionseffektivitet med receptsystemer

Vi kan sørge for følgende funktioner i et SCADA-system:

  • Vi udvikler SCADA-systemer, der opfylder præcis din virksomheds behov. Hvis kunden ønsker det, kan vi udarbejde et skitseprojekt (predesign), som giver et godt overblik over de forskellige elementer i systemet. Derefter kan vi i samarbejde med kunden designe den endelige løsning. 

  • Operatøren kan oprette eller redigere produktionsrecepter ved hjælp af systemet, som kan omfatte parametre såsom temperatur, tryk, hastighed, tid og andre indstillinger, der er nødvendige for at udføre en bestemt produktionsproces.

     

    Receptsystemet administrerer processen og sørger for, at den korrekte opskrift bruges på det rigtige tidspunkt og for det rigtige produkt. Dette sikrer ensartethed og kvalitet i produktionsprocessen.

  • SCADA-systemet styrer automatiske maskiner eller processer i sammenhæng med de specifikke PLC'er. Systemet opsamler og håndterer anlæggets alarmer, hvilket giver brugeren et klart overblik over fejltilstande i anlægget. Desuden kan brugeren modtage alarm-meddelelser via telefonen. 

  • Systemet indsamler data om produktionskørsler i realtid og kan spore, hvordan forskellige parametre påvirker produktkvaliteten og effektiviteten.

  • SCADA-systemet giver mulighed for overvågning af produktionsprocessen i realtid og genererer rapporter om produktionsresultater, herunder fejl, nedetid og overholdelse af specifikationer.

  • SCADA-systemet kan sikre, at kun autoriserede personer kan få adgang til og ændre i recepter og andre vigtige indstillinger via avanceret brugerstyring.