Sikker drift af industrielle maskiner og produktionsanlæg

Vores løsninger inden for netværksdesign- og sikkerhed omfatter:

 • Strøm Hansen sørger for oprettelse og opsætning af servere til at understøtte forskellige funktioner og applikationer i produktionsmiljøet. Vi servicerer både netværk og servere i din virksomhed og kan ligeledes hoste servere i vores eget datacenter.

 • Med vores løsninger inden for switch- og routerkonfiguration kan vi optimere dit netværk for bedre ydeevne, sikkerhed og skalerbarhed. Vi tilpasser indstillingerne på dine enheder til at imødekomme dine specifikke krav og sikrer, at dit netværk kører problemfrit og effektivt.

 • Vi tilbyder skræddersyede cybersikkerhedsløsninger og strategier for at beskytte din virksomheds systemer og data mod cybertrusler. Med vores ekspertise inden for NIS2, kan vi hjælpe forsyningskritiske virksomheder med at opfylde kravene og sikre compliance.

   

  Læs mere om Cybersikkerhed og NIS2

 • Vi implementerer netværkssikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine OT- og IT-netværk mod trusler udefra. Vores løsninger omfatter blandt andet firewallkonfiguration, VPN-opsætning, intrusion detection/prevention og sikkerhedsopdateringer for at sikre en robust sikkerhedsinfrastruktur.

   

  Læs mere om Netværksdesign- og sikkerhed

Brug for pålidelig hosting og teknisk support?