Aktuelle ledige stillinger i Strøm Hansen:

 • Vi får flere spændende projekter i hus og søger derfor flere holdspillere til at sikre teknisk tryghed hos danske virksomheder og give vores kunder de bedste løsninger og service. Er du klar til at komme med på rejsen?

   

  Læs mere om stillingen

 • Vi søger en projektleder der vil være en del af fremtidens løsninger inden for el-teknik og automation. Du vil arbejde på et højteknologisk projekt inden for grøn omstilling, der i løbet af 6-12 måneder bliver dit hovedfokus de næste par år. Er du klar til at tage del i denne spændende rejse?

   

  Læs mere om stillingen

 • Som serviceleder får du ansvar for 10-15 elektrikere og en servicekoordinator, hvor du primært betjener nordjyske kunder inden for SMV-segmentet. Vil du være en nøglespiller i at sikre effektiv drift gennem grundig opgaveudførelse, stærk kommunikation og fokus på kundens behov?

   

  Læs mere om stillingen

 • Vores serviceteam i Vejle vokser, og vi søger nu flere servicemontører i Strøm Hansen. Vi har travlt inden for blandt andet detail, industri og specialsegmenter, og du får opgaver indenfor alle områderne, så du får en omskiftelig hverdag.

   

  Læs mere om stillingen 

Uopfordrede ansøgninger

 

Du har altid mulighed for at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du ikke har fundet den stilling, du søger. Vi gennemgår løbende uopfordrede ansøgninger, og hvis dine kvalifikationer matcher en ledig stilling, vil vi kontakte dig. Din ansøgning opbevares hos os i seks måneder, hvorefter du er velkommen til at ansøge igen.

Søg uopfordret:

 • Er du på udkig efter en elev- eller læreplads? Så er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via mail. Vi gennemgår løbende uopfordrede ansøgninger, når vi har ledige stillinger, der skal besættes.

   

  Send os en mail med din ansøgning her