Stabilitet, sikkerhed og kvalitet

Vores kernekompetencer omfatter:

 • Vi er specialiseret i design, programmering og integration af PLC-løsninger, der kan skræddersys præcist til dit anlæg. Vores PLC-løsninger er baseret på standardkomponenter fra førende og velrenommerede systemleverandører.

   

  Læs mere om PLC-programmering

 • Vi har mange års erfaring inden for SCADA-programmering til industrien, procesanlæg, miljøinstallationer og energianlæg, og vi kan udvikle den optimale løsning til din virksomhed med fokus på brugervenlighed og pålidelighed.

   

  Læs mere om SCADA-udvikling

 • Vi tilbyder dataanalyse og rapporteringstjenester, der giver dig indblik i din virksomheds produktionsprocesser og ydeevne. Ved at analysere og visualisere dine produktionsdata kan vi identificere mønstre, trends og potentielle forbedringsområder. 

   

  Læs mere om Dataanalyse- og rapportering

 • IoT (Internet of Things) integrationer forbinder dine industrielle enheder, sensorer og systemer til internettet og hinanden. Dette giver dig mulighed for at indsamle og analysere store mængder data i realtid og automatisere beslutningsprocesser og handlinger.

 • Vi tilbyder Support og Asset management, der sikrer, at dine automatiserede systemer fungerer optimalt og effektivt til enhver tid.

 • Med funktionel sikkerhed kan du sikre, at dine automatiserede systemer overholder de nødvendige sikkerhedsstandarder. Strøm Hansen udfører sikkerhedssystemer på både maskin- og procesanlæg for at opretholde høj personsikkerhed, miljøsikkerhed og produktsikkerhed.

   

  Læs mere om Functional Safety

Minimal nedetid med service og fjernsupport

Du kan finde os i hele Danmark

Vi rykker ud alle 24 timer i døgnet på alle 365 dage i året.

Du kan kontakte os 24/7 på telefon: