Landsdækkende automations- og installationspartner

Vores værdier og virksomhedskultur

Ekspertise: For os er ekspertise at give din virksomhed den bedste og mest fremtidssikrede løsning. I praksis er den altid et resultat af vores dybe viden og høje faglighed – vores kombination af nyskabende teknologi og dygtigt håndværk. 


Erfaring: Erfaring er ikke kun noget, vi har. Du vil som virksomhed opleve, at det er noget, vi hele tiden sætter i spil – konstruktivt og idérigt – uanset om du har brug for rådgivning, service eller udvikling af nye optimale løsninger. 


Entusiasme: Vores entusiasme er din virksomheds garanti for stærke og værdifulde løsninger. Til det hører også værdien af en handlekraftig partner, som lokalt og nationalt bliver ved med at tænke i nye baner og sætte nye mål.

Alt, hvad vi siger og gør hos Strøm Hansen, bygger på de tre grundlæggende værdier. Individuelt og tilsammen er de med til at give en kundefokuseret og værdiskabende partner.  

 

 

Vi er dedikerede specialister, der arbejder tæt sammen med vores kunder – og med en unik evne til at samarbejde på tværs af forretningsområder. Noget som gør os i stand til at realisere selv de mest komplekse projekter. Vores forretningsområder omfatter el-service, entreprise, automation, industriel IT, tavleproduktion, airport samt brand og sikring. 

Mere end 90 år med
løsninger til fremtiden

Vi er elektrikere. Vi er ingeniører. Vi er udviklere. Tilsammen er vi Strøm Hansen

Vil du være en del af Strøm Hansen?

Vi leder vi altid efter talentfulde og engagerede mennesker, der ønsker at være en del af vores virksomhed. Vi tilbyder spændende muligheder på tværs af forskellige afdelinger, hvor innovation, samarbejde og personlig udvikling er i fokus.