Automation tilpasset din virksomheds behov

Vores ydelser inden for Automation

 • Hos Strøm Hansen leverer vi procesautomationsløsninger, der forbedrer produktivitet, effektivitet og driftsforhold, samtidig med at sikre konsistent kvalitet. Vi har i flere årtier udviklet løsninger til brancher som fødevarer, olie og gas, renseanlæg, renovation, infrastruktur, energi og forsyning.

   

  Gå til Procesindustri

 • Automatisering af maskiner og processer frigør ressourcer, minimerer fejl og sikrer konsistent kvalitet. Hos Strøm Hansen kombinerer vi ekspertise og innovation, og vi håndterer både små og komplekse opgaver. Uanset din branche tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

   

  Gå til Maskinindustri

 • Vi har arbejdet med PLC-programmering siden 1983 og har derfor stor ekspertise på området. Vores dygtige team kan udvikle og opdatere systemer effektivt, og vi kan håndtere både specifikke opgaver og større projekter.

   

  Gå til PLC-programmering

 • Et effektivt SCADA-system kan spare tid og omkostninger ved at reducere energiforbrug og nedetid. Hos Strøm Hansen har vi bred erfaring med SCADA-software og -systemer, fra mindre maskinstyringer til større komplekse løsninger, der er integreret med dine IT-systemer.

   

  Gå til SCADA-udvikling

 • Vi tilbyder løsninger inden for dataanalyse og rapportering for at give din virksomhed overblik og indsigt i produktionsdata. Vi opsamler og lagrer data fra jeres produktionsanlæg, enten på jeres server eller via en hostet løsning, og analyserer dem efter jeres ønsker om proces- eller energioptimering.

   

  Gå til Dataanalyse- og rapportering

 • Vi har specialiseret os i sikkerhedssystemer for maskin- og procesanlæg for at sikre høj personsikkerhed, miljøsikkerhed, og produktsikkerhed.

   

  Gå til Functional Safety

Support og vedligehold

Minimal nedetid med effektiv fjernsupport

Du kan finde os i hele Danmark

Vi rykker ud alle 24 timer i døgnet på alle 365 dage i året.

Du kan kontakte os 24/7 på telefon: