Vis mobilversion

Web applikationer

Web applikationer er en af Strøm Hansens store styrker. Vi har arbejdet med mange forskellige applikationer og har stor erfaring i at sammenkøre oplysninger, som tilføjes applikationen med webbaserede databaser via web services. Strøm Hansens web applikationer kan let integreres med for eksempel administrative systemer, intelligente kameraer, brobizz og industrielle systemer som f.eks. PLC. Systemerne udvikles både som websider og i særdeleshed i mobile web applikationer.

Strøm Hansen har for nyligt udviklet web applikationen ”Det intelligente affaldssystem”, der anvendes til genbrugspladser flere steder i landet. Systemet gør det let for borgere og virksomheder at registrere, hvor meget og hvilken type affald, der afleveres på genbrugspladsen, ligesom data i systemet kan integreres med administration, databaser, intelligente kameraer og PLC.

Ligeledes har vi udviklet et Parkeringsplads-info-system til flere kommuner i Danmark; blandt andre Herning, Viborg og Billund kommuner. Systemet gør det muligt for trafikanter at blive guidet præcist til en ledig P-plads – således at parkeringssøgende trafik undgås og den generelle trafik derfor glider betyderligt lettere.
 

ASP.net
.net
JQUERY mobile